Cautare

1353 de rezultate pentru "biteco mall city sibiu" (2.95 secunde)
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
Astfel se face ca un creator precum Andrei Serban, care a renuntat la onorarii exorbitante pe scenele lumii doar pentru a putea monta in propria tara, a fost exilat deliberat in provincie, la Cluj si Sibiu, caci teatrele din Bucuresti, teoretic capitala teatrala a tarii, se multumesc in marea lor majoritate cu spectacole statice, fade, total lipsite de o provocare de substanta, nu formala (zona unde mai poti pacali cu putin postmodernism si o bruma de audio-vizual si gata, te-ai facut ca ai (post)-revolutionat teatrul).
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel.
Administratia publica din Dolj viseaza mall-uri pe fiecare coltisor liber de teren din Craiova. ... "Nu exclud ideea unui mall acolo, dar anul acesta va avea loc un concurs de idei pentru stadionul Tineretului si vom vedea ce se va face.
Primarul exclude din noua imagine mall-ul. „Nu vorbim de mall.
Primarul exclude din noua imagine mall-ul. „Nu vorbim de mall.
Compania Flavus Investitii, cea care detine in proprietate platforma Tractorul, a incheiat un joint-venture cu firma austriaca Krammer&Wagner pentru realizarea primei faze a proiectului cartierului Coresi, acesta urmand sa cuprinda un parc de retail si un mall cu 100.000 de metri patrati inchiriabili.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta 29 octombrie 2009 ca data oficiala de deschidere a mall-ului.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta 29 octombrie 2009 ca data oficiala de deschidere a mall-ului.
Aceasta deschidere reprezinta o mare provocare pentru noi, fiind o premiera - primul hypermarket deschis in cadrul unui mall;
Sunt convins ca brandul Camaieu completeaza intr-un mod ideal mixul nostru de marci, oferindu-le bucurestenilor mai multe motive sa vina cu drag la cumparaturi si sa-si petreaca timpul liber in Mega Fun," a declarat Israel Visel, managerul mall-ului Mega Fun.
Sun Plaza, cel mai mare mall din Capitala, s-a inaugurat recent. Pasajul care face legatura cu statia de metrou Piata Sudului nu este inca finalizat, insa, intr-o luna, Sun Plaza va fi singurul mall din Capitala cu acces direct la metrou.
Lumea nu mai merge la muzee, ci la mall-uri. Acest lucru m-a determinat sa deschid si eun un mall! ... Complexul este foarte modern, dotat cu facilitati de mall:
De asemenea, im 24 si 31 decembrie, programul unitazilor BRD se va incheia la ora 15.00, cu exceptia unitazilor din marile magazine, mall-uri si Visa Tax-aeroport Henri Coanda.
K&S Developments si Auchan Romania vor inaugura in noiembrie 2011 Electroputere Parc, primul mall din Craiova, au anuntat ieri reprezentantii celor doua companii. ... Branduri importante si-au anuntat prezenta in mall. ... Cunoscuta marca H&M ar putea fi si ea prezenta in mall.
Proiectul Colosseum va include, pe langa parcul de retail de peste 53.000 de mp, si un mall de circa 137.000 mp si peste 480 de magazine.
Prin Planul Urbanistic Zonal se propunea un mall cu o suprafata desfasurata de 16 hectare si trei turnuri de birouri, avand 26, 30 si 34 de etaje.
Bucuresti, Bucuresti Mall â€" 14-15 martie; Iasi, Palas Mall â€" 21-22 martie; Cluj, Iulius Mall â€" 28-29 martie;
"Fete transportate cu targa prin mall" Campionatul National s-a desfasurat intr-un mall din Buzau, un loc neinspirat, dupa cum spun antrenorul Vasile Fintina si pugilista Anca Vlad.
google-analytics.com